Bedrijfsfotografie - Groningen

Bedrijfsfotografie

Corporate- of bedrijfsfotografie is een belangrijke factor binnen de bedrijfscommunicatie. Wat wil je als bedrijf uitstralen en communiceren naar je (toekomstige) klanten? Als fotograaf ga ik op zoek naar het karakter van een  bedrijf en probeer dat op een positieve manier vast te leggen. Of het nu gaat om het fotograferen van het bedrijfsproces, het personeel, een bedrijfsevenement of het interieur van de productieruimte, winkel of showroom, wij vertalen alles naar beeld.


Interieurfotografie Groningen

Interieurfotografie

Interieurfotografie is een vorm van fotografie waar de uitdaging ligt bij het zo mooi mogelijk, maar realistisch weergeven van wat je ziet. Of het nu om een interieur van een winkel,  horecazaak of bedrijf gaat. Wat is een goed perspectief, een mooie compositie, hoe valt het licht, wat neem ik mee in de foto en wat juist niet?  In de nabewerking van de beelden kun je de details nog wat extra benadrukken of juist verbergen. Het resultaat is een frisse strakke interieurfoto met de juiste sfeer.

Wij fotograferen interieurs in heel Nederland, maar ook daarbuiten in België en Duitsland. 


Studiofotografie Groningen - Jan Buwalda

Studiofotografie

Als studiofotograaf werk ik voor diverse opdrachtgevers.  In onze eigen fotostudio maken wij productfoto’s, foodfoto’s, packshots en profielfoto’s t.b.v. magazines, websites, brochures en e-commerce. Met de juiste belichting van iedere set toewerken naar een high-end resultaat met oog voor detail. Mooi en uitdagend werk!


Evenementen fotografie

Evenementen fotograaf

Regelmatig verzorg ik de evenementen fotografie voor diverse symposia, evenementen en congressen. In Groningen maar ook elders in Nederland.

De uitdaging bij event-fotografie zit hem in goed inschatten van het bestaande licht, zodat er niets van de sfeer verloren gaat.

Een realistische weergave, afwisselen met grappige of bijzondere details, maakt de evenementen fotografie uitdagend en bijzonder.


Corporate-fotografie-zakelijke-portretten

Corporate-fotografie en zakelijke portretten

Corporate-fotografie en zakelijke portretten  voor magazines, bedrijven en websites maak ik op locatie maar ook in onze studio.

Bijna iedereen is gespannen als er geposeerd moet worden. Eén van de leuke dingen van mijn vak is contact maken met mensen en die spanning laten verdwijnen. Dat maakt het creëren van een ongedwongen portret gelijk ook een stuk eenvoudiger. Maar een goed portret blijft een momentopname, zelfs als iemand ontspannen is. Je moet als fotograaf altijd kunnen aanvoelen hoe iemand gaat reageren, zodat je het juiste moment kunt pakken. Voor mij een fantastische uitdaging, bij ieder portret weer.